19 april 2024

En liten sommar mejk =)

Här kommer en liten mejkningen med sommarfärger. Jag har dessutom varit riktigt ordentlig 😉 och noterat vilka produkter jag använt samt redskap. Hoppas det kan ge er lite inspirerande behållning =)
collagemakeup

Grund
Jag har använt Maria Åkerberg Deepskin Organics flytande Foundation Cold för att grunda/dölja röda och mörka områden. För att visa täckningsresultat har jag först applicerat bara ena ansiktshalvan.

Bild 1 – foundation Cold

foundationbase_conceal

 bild 2 – foundation Natural över

foundationbase
Därefter har jag applicerat Foundation Natural från samma märke, över hela ansiktet. Jag har använt mig av Eco Tools (smala) concealerpensel för att täcka och Real Techniques Expert Face Brush för att applicera Foundation Natural. Med den här typen av borste går det åt mindre mängd foundation och resultatet blir väldigt fint.
foundation
Ögon
Warm Shiny Apricot – Maria Åkerberg Deepskin Organics, över hela ögonlocket. (Real Techniques Base Shadow Brush)
Loving Lilac (#164) – Nvey Eco, över ögat och upp i globlinjen. (Real Techniques Deluxe Crease Brush) Plus längs med undre franslinjen i ytterkant (Real Techniques Accent Brush).
Hidden Light (#161) – Nvey Eco, som hightlight precis under och över ögonbrynen (Real Techniques Accent Brush).
coloreyes
Eye Brow Duo Light – Lily Lolo, till brynen (Real Techniques Brow Brush)
Natural Eye Pencil Black – Lily Lolo, till övre fransraden som en liner (Eco Tools angled Eyeliner Brush, för att jämna ut linjen lite lätt)
Mascara har jag använt mig av UNE 3in1 Ultra Black

lashes_brows
Kinder
Blushing Sunset (#955) – Nvey Eco (Real Technique Perfect Blush Brush)
Sun Kissed puder – Maria Åkerberg Deepskin Organics, borstat lite lätt i ansiktet för en solkysst naturlig look. (Real Techniques Flawless Powder Brush)

colorface
Läppar
English Rose lipgloss – Lily Lolo

lips

 Mina mejkningar håller sig till 98% inom ramen för ganska så milda 😉

makeupdone

Även om det kan vara kul att ha riktigt stark mejkningen någon gång. För att visa hur pass intensivt pigment som Natural Eye Pencil från Lily Lolo har så har jag dragit på med en rejäl liner effekt på bilderna nedan. Pennan är väldigt mjuk att arbeta med och sitter väldigt bra.

blackliner

Share some blog love

4 tankar på “En liten sommar mejk =)

  1. Så fint resultatet blev 🙂 Den sminkningen passade dig jättebra! Jag älskar när bloggare läger upp hur de gjort steg-för-steg och vilka produkter de använt 🙂 Och visst är RT-borstarna bra?! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.