19 april 2024

[Recension] Moonsun Beewax Body Oil

Enligt Moonsun: Denna fantastiska bivax olja/salva har många användningsområden. Passar perfekt till torra fötter, torr hårbotten och frissiga toppar. Gravidmagar och skydd till ansiktet vid kyligt klimat. Fungerar utmärkt som massageolja!

Den här ganska kompakta Beewax kroppsoljan kommer i en plastflaska med snäpplock. Här hade det nog varit bättre med en pumpdosering eftersom man blir rätt så kladdig/hal om händerna. Kroppsoljan har en trögflytande konsistens men smälter vid kroppstemperatur och är lättast att hantera i rumstemperatur. Innehåller bl a bivax, sesamolja, sheasmör, havtornsolja, och lindblomsolja. Den här är en riktigt krämig kroppsolja, som ger en mycket skön men lite kladdig känsla. Riktigt mjukgörande på torr hud. Eftersom den här kroppsoljan innehåller havtorn som är väldigt färgrik och lätt färgar av sig bör man vara försiktig med ljusa klädesplagg. Tips är att smörja in sig och sedan krypa i mjukis/myskläder (gärna oömma färger) och njuta av den sköna mjuka känslan samt den underbara doften av lindblom och citrongräs.

Moonsun Beewax Body Oil – 200 ml ca pris 299kr

Moonsun Beevax Body Oil

Ingredients: Carthamus Tinctorius Seed Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Cera Alba, Butyrospermum Parkii Butter, Hippophae Rhamnoides Berry Extract, Tilia Cordata Oil, Cymbopogon Citratus Leaf Oil, Pogostemon Cablin Leaf Oil, Litsea Cubeba Fruit Oil, Styrax Benzoin Resin Extract, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus officinalis Leaf Extract, Alcohol Denat, Citral* Benzyl Benzoate*, Limonene*, Farnesol*, Geraniol*, Benzyl Alcohol*, Linalool*, Eugenol*, Citronellol*, Benzyl Cinnamate* (*From Natural Essential Oils)

Certifiering: Råvaror KRAV BDHI. Slutprodukt ej certifierad.
Hållbarhet: 6 mån efter öppnad förpackning

jeanette

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.