5 mars 2024

Helande Shampó GRÆDIR

Soléy Grædir Schampo

Soléy Grædir Schampo

Från Isländska Sóley Organics kommer det här schampot med namnet GRÆDIR vilket betyder helande. Innehåller kraftfulla vilda isländska örter som bl a mjölon, björk, röllika, rosmarin, citrusolja, sötapelsinolja, grapefruktolja,patcholi, ylang ylang och lavendel. GRÆDIR shampó ska vara bra mot känslig och torr hårbotten samt även hårbottenbesvär orsakat av eksem och psoriasis.

GRÆDIR shampó (250 ml ca pris 240 kr) kommer i plastflaska med snäpplock. Konsistensen är i gelform och fyllig. En liten mängd kommer man långt med. Har mild doft som är lite örtig med inslag av apelsin.Ger ett bra lödder. Jag brukar upprepa schamponering två gånger. Däremot använder jag inget balsam efter. Håret kan kammas ut problem och känns mjukt och fylligt när det torkat. Klåda och torrheten minskar en hel del när jag använder det här schampot.

Innehåll/INCI: Aqua (pure Icelandic spring water)*, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Polyquaternium-47, (vegetable) Glycerin, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Betula Pubescens (birch) Twig Extract (wild Icelandic herb)**, Achillea Millefolium (yarrow) Extract (wild Icelandic herb)**, Salix Phylicifolia (willow) Extract (wild Icelandic herb)**, Arctostaphylos Uva Ursi (bearberry) Leaf Extract (wild Icelandic herb)**, Sodium Phytate, Lavandula Angustifolia (lavender) Oil (therapeutic essential oil), Citrus Medica Limonum (lemon) Oil (therapeutic essential oil), Citrus Aurantium Dulcis (sweet orange) Seed Oil (therapeutic essential oil), Citrus Grandis (grapefruit) Peel Oil (therapeutic essential oil), Pogostemon Cablin (patchouli) Oil (therapeutic essential oil), Rosmarinus Officinalis (rosemary) Leaf Oil (therapeutic essential oil), Cananga Odorata (ylang ylang) Leaf Oil (therapeutic essential oil)

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.