14 april 2024

Jul och nyårsläppar!

jul och nyårsläppar

Nvey Eco – Maria Åkerberg- PuroBio

Rött är julens färg! Röda läppar är så läckert …. på andra men jag har lite svårt att känna mig bekväm med mina egna läppar målade i rött. Så jag smyger gärna in lite rött i hallonnyanser, plommonnyanser och så har jag ju favoriten den riktigt blåtonade rosa/lila nyansen – som inte har något rött i sig alls 😉 . Mina jul och nyårsläppar kommer därför inte vara målas röda utan varvas med de här färgerna istället:

bombshell

Bombshell från Nvey Eco – rosa-rött-skimmer

plumberry

Plumberry från Maria Åkerberg  – skimrande rosa-lila

passion

Passion från Maria Åkerberg – hallon-röd

purobio rossetto

Rossetto  (Magenta) från PuroBio – rosa-lila-blåtonad

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.