16 april 2024

Årets bästa ekologiska produkt – Daisy Beauty Awards 2016

Årets Ekologiska produkt Daisy Beauty Awards 2016

Årets bästa ekologiska produkt  – Daisy Beauty Awards 2016, jag fick ju äran för andra året i rad att bli en av de 5 utvalda att sitta med i juryn. Här är alla finalisterna listade. I senaste numret av Daisy Beauty #2/3-2016 (Mars/April) presenteras vinnarna i alla kategorierna.

Anne-Marie Börlind ZZ Sensitive System Anti-Stress Mild Cleansing Emulsion tog hem priset som ”Årets (2015) bästa ekologiska eller naturliga produkt”. Stort Grattis!

 Årets Ekologiska produkt Daisy Beauty Awards 2016

Tänkte även dela med mig av hur jag röstade och en kort motivering till respektive val.

 Årets Bästa Ekologiska produkt Daisy Beauty Awards 2016

1:a plats:  Apoliva Eko Nattkräm
Min motivering: Mycket positivt överraskad av att Apolivas Eko Nattkräm faktiskt visat sig ge bra effekt. Bra prisnivå och tillgänglighet. Testperioden var tillräcklig för att kunna avgöra dess effekt. 

2:a plats: Börlind ZZ Sensitive System Anti-Stress Mild Cleansing Emulsion
Min motivering: Håller vad den lovar. Rengör och balanserar huden bra. Pre- och probiotika i hudvård ger känslan av att göra huden lite mer tålig. Här var testperioden tillräcklig för att kunna få en bra uppfattning om dess effekt.

3:e plats: True Organics All You Need is (mini) Me
Min motivering: En bra produkt som lever upp till vad det lovar. Smart med en mini variant. Lite minus då själva produkten var med förra året också och dessutom vann 😉 Jag kan förstå varför den fanns med bland de nominerade samt gick vidare till finalist men eftersom den var med året innan blev det lite lägre poäng från min sida. Produkten är suverän!

4:e plats: M Picaut Hydra Miracle Serum
Min motivering: Jag upplever inte den maximala återfuktningen som utlovas, speciellt då den har en högre prislapp. Det här serumet är skönt på huden och ger en viss återfuktning för min hud. Jag har använt det tidigare under längre period och kan därför ge en bra bedömning av serumets verkan på min hud.

5:e plats: Transderma O Serum
Min motivering: För kort tid för att kunna få en bra uppfattning om effekt mm speciellt med tanke på det höga priset. Serumet känns fantastiskt men den korta testtiden försvårar ett ärligt bedömande av dess effekt, därav hamnade den sist på listan.

Share some blog love

3 tankar på “Årets bästa ekologiska produkt – Daisy Beauty Awards 2016

  1. Fortfarande provat väldig få produkter av Börlind så blir ju såklart nyfiken. Fick ju migrän på Daisy Beauty eventet också så gick ju hem innan jag kom till deras monter tyvärr. True Organic gillar jag! 🙂

    1. Usch ja, hemska migrän att slå till just då 🙁
      Ska se vad jag kan göra så du också för prova på just de här produkter för känslig hud 😉 Jag återkommer <3

  2. Du är så gullig , Jeanette! 🙂
    Jag kikade lite på deras ingredienser och såg att det är nog bara nattkräm och ögonkräm som är intressant för mig. På grund av min supertorra hud så undviker jag vissa typer av alkohol så högt upp på inci som det är i de andra produkterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.