19 april 2024

Ansiktsvatten x 2 – recension

Ansiktsvatten x 2 – recension Loelle Rose Flower Water

Loelle Rose Flower Water (100 ml ca pris 139 kr)

Ansiktsvatten x 2 – recension Loelle Rose Flower Water
Rosenvatten (hydrolat) från ett eco-certifieratkooperativ I Marocko. Hydrolater är det som blir kvar efter destillering av eteriska oljor och kan användas som ansiktsvatten. Loelle Rose Flower Water har en lätt och frisk doft av rosor, en mild sammandragande och lugnande effekt. Svalkande och återfuktande för ansiktet. Jag använder Rosenvatten efter rengöring innan serum/olja/kräm men även till hårbotten. Ansiktsvatten istället för rengöring på morgon passar mig perfekt. Bra att återfukta ansiktet under dagen, speciellt om man sitter mycket fram datorn eller vistas i torra miljöer. Det här är ett ansiktsvatten jag köper upprepade gånger =)

INCI/Ingredienser: Rosa Damascena water blom Morocco

Akamuti Frankincense Toner (100 ml ca pris 149 kr)

Ansiktsvatten x 2 – recension Akamuti Frankincence Water

Frankincense (Olibanum) är ett harts från trädet Boswellia carterii som bla används som rökelse. Sägs ha både medicinska och terapeutiska egenskaper samt även bra anti-age agenskaper. Doften är träig, rökig och antiseptisk. En mycket speciell doft som kanske inte tilltalar alla. Jag tycker den är helt ok men så gillar jag ju också doften av rökelser 😉 Akamuti Frankincence Toner är avsedd för normal och mogen hy. Jag brukar spraya direkt över ansiktet efter rengöring och innan serum/olja/ansiktskräm. Ersätter gärna morgontvätt med att duscha lite ansiktsvatten istället. Perfekt att återfukta med under dagen.

INCI/Ingredienser: Destillerat Frankincense (Boswellia carterii)

Share some blog love

2 tankar på “Ansiktsvatten x 2 – recension

  1. Åh, tack för en fin recension. Hoppas allt är bra med dig. Här är det lite semester feeling fortfarande. Nästa vecka blir den sista innan allvaret sätter igång igen Ta hand om dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.