1 mars 2024

Flash Hydro-Boost ~ Höstnyhet från REN

Flash Hydro-Boost ~ Höstnyhet från REN

Flash Hydro-Boost ~ Höstnyhet från REN

Fredagen den 26 augusti bjöd PAGRO AB in till ett fantastiskt pressevent på Rosendals Trädgård, i ett av deras växthus. Höstnyhet från REN Clean Skincare samt lansering i Sverige av nagelvårdsmärket Londontownusa. Jag börjar med höstnyheten från REN. Representant från REN Clean Skincare UK, Susanna Saiu, fanns på plats och presenterade nyheten:

Flash Hydro-Boost Instant Plumping Emulsion – en vattenladdad fuktboost!

Flash Hydro-Boost ~ Höstnyhet från REN
Innehåller bl a hyaluronsyra och xylitol som maximerar fuktnivån och hjälper huden att binda vatten för en omedelbar effekt. Flash Hydro-Boost appliceras i ansiktet och halsen på torr rengjord hud. Det behövs inga mängder. Fukta sedan fingertopparna och aktivera genom att massera vattnet på huden med cirkelrörelser till allt absorberats. Därefter appliceras serum, olja eller kräm beroende på vad som används. Ska passa alla hudtyper. Kan användas dagligen. Konsistensen är som “ett mellanting av lättheten från ett serum och fylligheten från en kräm” enligt REN själva och det stämmer faktiskt. Doften är härlig med toppnoter av frisk citrus och fruktig. Hjärtnoter av ros och patchouli. Basnoter av tonkabönor och vanlij.

Lansering sker under oktober månad (v41) på Kronans Apotek.
Pris: ca 579 kr
Mängd: 40 ml

Flash Hydro-Boost ~ Höstnyhet från REN

Stort tack till PAGRO AB, REN Clean Skincare Sverige, Susanna från REN UK och finaste Aida för ett mycket inspirerande pressevent. Ett underbart val av plats för ett pressevent – Rosendals Trädgård!

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.