1 mars 2024

Orientalisk blommig doft – Korres EdT

Orientalisk blommig doft – Korres EdT

 

Den här är en Eau de Toilette från Grekiska märket Korres. Den är inte helt ekologisk men väl hög procent naturlig. KORRES har valt att använda aktiva växtextrakt istället för syntetiska ämnen. Innehåller inga ftalater eller nitromusk eller så kallad PCM (polycyclic musk). Korres EdT finns i olika doftsammansättningar. Vanilla/Freesia/Lychee 
beskrivs som en orientalisk doft med inslag av vanilj, lite pudrig, fruktig och blommig

Topnotes: Bergamot, Tea
Heart: Jasmine, Peach, Lychee, Freesia, Sandalwood
Dryout: Vanilla, Patchouly, Musk
Character: oriental/ floral

Vilken ljuvlig parfym detta är! Det är ju en Eau de Toilette men doften är långvarig. Den har allt som jag gillar och perfekt dos av doftsättning. Vanilla/Freesia/Lychee är en varm doft med orientaliska inslag. Varm vanilj, magisk patchouli, lite blommig och puderaktig. Svårt att beskriva doften men den här är som att ta ett steg till tusen och en natt. Ej för tung men mycket varm, omfamnade, kärleksfull blandat med lite mystik. 50 ml ca pris 465 kr.

Ingredienser/INCI: Alcohol Denat, Parfum (Fragrance), Aqua/Water/Eau, Benzyl Salicylate, Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil, Citral, Citronellol, Coumarin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract.

Korres finns bl a hos Bangerhead.se. Det är Spasupply.se som har hand om Korres i Sverige, så de kan nog hjälpa er med fler försäljningsställen om ni är intresserade.

Share some blog love

2 tankar på “Orientalisk blommig doft – Korres EdT

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.