19 april 2024

Ansiktsmask med ädelstensextrakt

Ansiktsmask med ädelstensextrakt
Ansiktsmask med ädelstensextrakt

Hydra Lagoon Overnight Mask är Mette Picauts senaste ekolyx skapelse. En ansiktsmask som återfuktar på djupet, är skyddande samt har anit-age effekt. Innehåller extrakt från ädelstenen malakit. Innehåller förutom den gröna ädelstenen malakit bl a avokadoolja, hyaluronsyra, squalene och amarantfröolja.

Hydra Lagoon Overnight Mask ska vara lugnande för irriterad hud, binda fukt, bygga upp kollageproduktionen och skydda stressad hud. Innehåller antioxidanter och är mineralrik. Kommer i flaska med airless pump. Bra dosering per tryck. Har en svag grönaktig nyans (ädelstenen) och en neutral doft.

Ansiktsmask med ädelstensextrakt

Hydra Lagoon Overnight Mask riktar sig främst till alla med känslig eller/och torr hud. Masken kan appliceras som en vanlig mask och låta den verka 10 – 15 min. Torka sedan bort överflödet eller skölj med ljummet vatten. Den passar även att applicera innan sängdags och låta den verka under natten. Masken appliceras generöst på ett rengjort och väl fuktat ansikte, hals och dekolletage.

Jag testat båda varianterna. Jag upplever absolut bästa effekt när jag har låtit den verka under natten. Jag applicerar ett inte för tunt lager på rengjord och fuktad hud. Låter sedan huden få suga åt sig ordentligt av masken innan jag går och lägger mig. Vaknar på morgon med en rejält återfuktad hud som känns mjuk och inte det minsta stram. Så den masken håller definitivt vad den lovar åtminstone på min hud. Jag reagerar inte med några irritationer utan min känsliga hud klarar den riktigt bra. Masken har dock ett ganska högt pris, och räknas ju till gruppen ekolyx!

Hydra Lagoon Overnight Mask 50 ml ca pris 499 kr

Ingredienser: Aqua Purificata (Water), Persea Gratissima Oil (Avocado Oil)*, Glycerin (From Coconut Oil)*, Olivoyl Hydrolyzed Wheat Protein (From Olive Oil and Wheat)*, Cetyl Alcohol (From Coconut Oil)*, Squalane (Source Olive Oil)*, Theobroma Cacao Seed Butter (Cocoa Butter) *, Cetearyl Alcohol (From Coconut Oil)*, Glyceryl Oleate (From Coconut Oil), Glyceryl Stearate (From Coconut Oil)*, Saccharide Isomerate, (Pentavitin, Plant Derived)*, Backhousia Citriodora Leaf Extract (Lemon Myrtle Extract)*, Avena Sativa Kernel Extract (Oat Extract), Malachite Extract (Malachite Gemstone Extract), Sodium Hyaluronate (Veg. Hyaluronic Acid) , Niacinamide (Vit B3), Beta-Sitosterol (Source Plants)*, Squalene (Source Olive Oil)*, Glycine Soja Oil (Soy Bean Oil)*, Allantoin (Source Comfrey), Xanthan Gum (Natural Thickener)* Phenoxyethanol (Preservation), Ethylhexylglycerin (Preservation), Lactic Acid (pH balance), Potassium Hydroxide (Preservation), Sodium Benzoate (Natural Preservative)*, Tocopherol (Vit E)*, Tocopheryl Acetate (Vit E)*, Potassium Sorbate (Natural Preservative)*, Sodium Citrate (pH balance), Sorbic Acid (pH balance), Citric Acid (pH balance), Citral (From Lemon Myrtle). *Ingredienser från ekologiskt certifierade odlingar.

pressprov

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.