1 mars 2024

Cellulite Oil BARR Sweden

cellulite oil barr sweden

Cellulite Oil

Den här fina kroppsoljan kommer från svenska företaget BARR Sweden. Cellulite massage olja ska ha utrensande egenskaper och hjälpa till att lindra och minska uppkomsten av celluliter. Genom att stimulera mikrocirkulationen förbättras elasticitet och ger en slätare hud samt hjälper till att minska vätskeansamlingar.

Cellulit oljor oftas väldigt intensiva

Tänkte bara nämna lite allmänt om just cellulite och utrensande oljor. Oftast är de rätt så intensiva. Med intensiva menar jag att de innehåller en hel del olika värmande eller kylande ingredienser som både doftar mycket och kan kännas irriterande på en mycket känslig hud.

BARR Cellulite Oil har inte den egenskapen och passar därför även känsligare hudtyp.

Konsistens och effekt

Oljan kommer i glasflaska. Oljan är härligt fyllig men inte överdrivet fet. Innehåller en hel del verksamma ingredienser som t ex arnika, tistelolja, cypressolja, cederolja m fl. Doften är otroligt mild utan starka ångor. Oljan är mycket skön att massera in. En behaglig mjuk och lite varm känsla uppstår. Lämnar huden mjuk och utan någon fet eller kladdig hinna.

Hur effektiv är den mot just celluliter? För min egen del har nog det skeppet lämnat hamnen för ett bra tag sedan 😉 Men oljans effekt på huden är mycket positivt. Med regelbunden användning känns huden betydligt fastare. Har man lätt för att samla vatten så ger den här oljan effektiv lindring genom att påverka vätskeansamlingen och få fart på utrensningen. Svullna ben, fötter, armar och händer känns genast lite lättare. En svullen och spänd mage får även en viss lättnad efter en lätt massage med den här oljan.

Organic Cellulite Oil BARR Sweden – 100 ml ca pris 249 kr

INGREDIENTS/INCI: Helianthus annuus seed oil*, Carhamus tinctorius seed oil*, Brassica campestris seed oil*, Simmondsia chinensis seed oil*, Olea europaea fruit oil*, Arnica montana flower oil*, Tocopherol, Cedrus atlantica bark oil*, Citrus medica limonum peel oil*, Cupressus sempervirens oil, Boswellia carterii oil, Rosmarinus officinalis leaf oil*, Beta-sitosterol, Squalene, Glycine soja oil. Limonene, Linalool, Citral (part of essential oils).
*Ingredient from Organic Farming.100 % of the total ingredients are from natural origin. 98,2 % of the total ingredients are from Organic Farming.

designed by Freepik from www.flaticon.comJeanette


inlägget innehåller pressprov ~ innehåller ej affiliate-länkar ~ mina åsikter är helt oberoende av tredje part

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.