19 april 2024

Infinity Look Mascara Recension

infinity look mascara

Infinity Look Mascara

Den här mascaran kommer från det franska märket miss W. En mascara med naturliga och ekologiska ingredienser som ska ge fransarna en skyddande och stärkande effekt. Mascaran innehåller 98,9% naturliga ingredienser och 23,3 % ekologiska. Är certifierade av ECOCERT som Natural and Organic Cosmetics.

Formula och borste

Pigmentrik formula som har bra konsistens (inte för rinnig och inte för trög). Doftar neutralt och irriterar inte ögonen. Borsten är kupolformad och är av silikon.

infinity look mascara

Jag gillar dessa silikonborstar som är lite smalare och har dessa piggar. Mascaran är lätt att applicera på fransarna. Svarta väl markerade fransar som får både fyllighet och längd. Fäller inte, varken under applicering eller under dagen. Är inte heller speciellt svår att få bort om man använder rengöringsmjölk eller olja.

infinity look mascara

miss W Infinity Look Mascara Black 9 ml ca pris 239 kr

Innehåll/INCI: Aqua (Water) – Glycerin** – Hydrogenated olive oil stearyl esters – Acacia senegal gum* – Rosa damascena flower water* – Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax* – Sucrose Laurate – Glyceryl Behenate – Stearic acid – Palmitic acid – Glycerol stearate – Bentonite – Butyrospermum Parkii (Shea) Butter* – Argania spinosa kernel oil* – Xanthan Gum – Carrageenan – Sodium hydroxide – Tocopherol – Benzyl alcohol – Dehydroacetic acid – Parfum (fragrance) – Lactic acid – Silica. May contain +/-: CI 77499 (Irons oxide) – CI 77891 (Titanium dioxide) – Mica – CI 77491 (Iron oxides) – CI 77007 (Ultramarine blue). Ingredienser från ekologiskt jordbruk


inlägget innehåller pressprov ~ innehåller ej affiliate-länkar ~ mina åsikter är helt oberoende av tredje part

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.