14 april 2024

Skummande handtvål med doft av vattenmelon

Skummande handtvål med doft av vattenmelon

Det kanadensiska märket Attitude har rengöringsprodukter för hemmet men också några produkter för kroppen som våtservetter, handtvål och Shampoo & Bodywash som finns tillgängliga här i Sverige. De är väl mest inriktade till barn men fungerar lika bra på vuxna. Attitude har ett ganska brett sortiment även av kroppsprodukter men det verkar inte finnas tillgängliga här i Sverige.

Skummande handtvål

Jag gillar doften av melon i produkter, typ vattenmelon eller honungsmelon men det är svårt att hitta just den doften i naturliga och eko produkter. Attitude Little Leaves har en flytande handtvål i skumform som finns i två olika varianter Vattenmelon och Kokos samt Vanilj och Päron. Jag beställde hem en med  Vattenmelon. 

Mild doft och snäll mot händerna

Tvålen kommer i en plastflaska  med en så kallad skumpump. Skumpump (foam pump) ger ett mjuk skum när man pumpar.  Fördelen är att det inte skvätter åt alla håll och kanter. Konsistensen på den skummande handtvålen är super len. Jag brukar fukta händerna med vatten först och sen pumpa lite av tvålen och löddra upp ordentligt och sedan skölja av. Händer blir rena och känns inte torra. Doften på handtvålen är mild med fruktiga inslag av vattenmelon och den försvinner så fort man sköljt av händerna.

Skummande handtvål med doft av vattenmelon

Little Leaves Skummande Handtvål – Watermelon & Coco, 295 ml ca pris 85 kr

Ingredienser (INCI): Aqua (water), Sodium coco-sulfate, Coco-glucoside, Decyl glucoside, Vegetable glycerin, Glyceryl oleate, Citric acid, Sodium gluconate, Sodium citrate, Vaccinium angustifolium (blueberry) leaf extract, Maltodextrin, Moringa oleifera seed extract, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Triethyl citrate, Decanal (fruit), Dimethyl heptenal (fruit), Gamma-nonalactone (coconut).

Tillverkad i Kanada.Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.