5 mars 2024

Fuktgivande ansiktskräm från Svenska True Organic

I december lanserades en fuktgivande ansiktskräm från Svenska True Organic som bl a innehåller den revolutionerande algen Algica® som förutom att den ska vara bra mot orenheter, bakterier samt även vara bra på att binda fukt i huden även innehåller ett miljövänligt UV-filter.

Make My Day Cream

Kommer i en tub, som är gjord av sockerrör, med skruvlock. Make My Day krämen ska vara lugnande, antioxidantrik, balanserande, vitaliserande samt återfuktande. Krämen innehåller 100% naturliga samt 79 % ekologiska ingredienser och är vegansk.

Krämen innehåller bl a aloe vera, squalene, jojobaolja, kakaosmör, havrekärnolja, nyponfröolja, gurkmeja, algica och hyaluronsyra.

Mitt utlåtande

Den här krämen är väldigt dryg. Även om den har en ganska lätt konsistens så är den väldigt fyllig, det märks när man applicerar den på huden. Krämen har en varm doft av citrus. Huden blir bra återfuktad utan att kännas kladdig. Perfekt som makeupunderlag. Jag upplever att den håller huden återfuktad riktigt bra under hela dagen.

fuktgivande ansiktskräm från Svenska True Organic

Make My Day Cream  – 30 ml ca pris 390 kr

Ingredients/INCI: *Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cetearyl Alcohol, Aqua, *Glycerin, Squalane, *Simmondsia Chinensis Seed Oil, Theobroma Cacao Seed Butter, Avena Sativa Kernel Oil, *Rosa Canina Fruit Oil, *Vaccinium Myrtillus Seed Oil, Curcuma Longa Root Extract, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Sodium Anisate, Xanthan Gum,*Cymbopogon Citratus Leaf Oil, *Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil Expressed, Helianthus Annuus Seed Oil, *Algae silica *Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil(bergapten free), Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Lactic Acid, Tocopherol, Sodium Levulinate, Cetearyl Glucoside, Glyceryl Caprylate, *Parfum (Essential Oil), *Citral, *Limonene, *Linalool, *Geraniol, *Citronellol  /*/organic

Inlägget innehåller pressprov

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.