27 april 2024

Definition Mascara från Lavera

Definition Mascara från Lavera

Den här mascaran fångade mitt intresse pga det korta och lilla borsthuvudet, dessutom med silikon piggar =) Den såg så spännande ut men var under lång tid slut så jag satte den på bevakning och så fort den kom in så högg jag ett exemplar! 

Jag tycker bäst om mascaror som är smalare och där borsthuvudet gärna är lite längre och har silikon piggar. Tycker det minskar risken för klumpar på ögonfransarna och att få mascara på ögonlocken när man applicerar. Men smaken är ju olika.

Natural Definition Mascara

Bio-Organic mascara från Tyska Lavera Naturkosmetik. Den är vegansk samt Natrue certifierad. Lavera har flera olika mascaror men det är är nog den mascaran som ger mycket precision och definition pga av att skaftet är smalt och själva borsthuvudet kort. Borsthuvudet är bara ca 1 cm. 

Mitt omdöme

Natural Definition Mascara är väldigt lätt att hålla i handen. Själva borsthuvuden är inte stumt utan av mjukare lite böjlig karaktär. Jag upplever att trots att borsthuvudet är så kort (litet) så går det förvånansvärt lätt att applicera på fransarna. Formulan ger fin svärta. Det kommer inte mängder av mascara på borsten och det gillar jag. Trots det får fransarna definition direkt vid applicering. Om man vill kan man bygga upp med flera lager, men jag tycker att det räcker med ett till två appliceringar.

Definition Mascara från Lavera

Natural Definition Mascara håller sig kvar bra på fransarna utan att släppa. Den är även lätt att tvätta bort med rengöringsmjölk eller olja.

Definition Mascara från Lavera

Jag gillar den verkligen. Den ger mina fransar precis det jag vill ha, inga fransar som klibbar ihop sig. Mascaran ger separerade fransar utan att de ser ut som spindelben men ändå fylliga.

 

Definition Mascara från Lavera

Lavera Natural Definition Mascara Black – 8 ml ca pris 145 kr

Water (aqua), Alcohol*, Dodecane, Rhus verniciflua peel wax, Cetearyl alcohol, Pullulan, Butyrospermum parkii (shea) butter*, Polyglyceryl-3 stearate, Cellulose, Hectorite, Copernicia cerifera (carnauba) wax*, Euphorbia cerifera (candelilla) wax, Sorbitol, Dehydroxanthan gum, Acacia senegal gum, Trehalose, Tocopherol, Helianthus annuus (sunflower) seed oil*, Fragrance (parfum)**, Limonene**, Linalool**, Citral**, Geraniol**, Citronellol**, Benzyl benzoate**, [May contain (+/-): Iron oxide (CI 77491), Iron oxide (CI 77499)]. * = ekologisk, ** = från naturliga eteriska oljor.

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.