5 mars 2024

Mässor och events i höst

mässor och events i höst

Mässor och events i höst –  Hälsa- och Skönhetsrelaterade

Hud och Kosmetikmässan 8 – 9 september 2022, Kista Mässan, Stockholm

mässor och events i höst

Branschmässa

Hud & Kosmetik är skönhetsbranschens största fackmässa, en mötesplats och inspirationskälla för alla som arbetar i skönhetsbranschen. Hud och Kosmetik arrangeras av SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation. 

Green Beauty Day 8 oktober 2022 – Münchenbryggeriet, Stockholm

mässor och events i höst

Öppen för alla.

Green Beauty Day är Sveriges största gröna skönhetsmässa för konsumenter. Mässan hålls på Münchenbryggeriet i Stockholm och arrangeras av Naturligt Snygg. Under Green Beauty Day har du chans att testa makeup, hårvård och hudvård från ett 50-tal gröna skönhetsmärken. Du kan lyssna till inspirerande föreläsningar, upptäcka nyheter och trender inom wellness och ekologisk skönhet – och såklart kan du handla naturliga skönhetsprodukter till riktigt schyssta mässpriser!

Mässan är ett måste för dig som gillar skönhet, hållbarhet och ekologiskt!

Allt För Hälsan 11 – 13 November 2022, Älvsjö Mässan, Stockholm

mässor och events i höst

Öppen för alla

Välkommen till hälsoeventet med fokus på träning, kost, yoga, skönhet samt fysisk och psykisk återhämtning. Här hittar du ett stort utbud bland våra utställare och kan lyssna på föreläsningar från profiler, experter och forskare. Våra scener erbjuder även paneldiskussioner och liveinspelningar med några av landets största profiler inom hälsopoddar samt det finns en rad prova-på aktiviteter inom träning, yoga, skönhet och massage – allt för en aktiv och sund livsstil.

EcoLife Scandinavia Nordic Organic Expo 16 – 17 November 2022, Malmö Mässan, Malmö

mässor och events i höst

Branschmässa

EcoLife Scandinavia den viktigaste branschmässan för  ekologiska och hållbara produkter.  Upptäck tusentals lokala och internationella produkter, nätverka med dina branschkollegan och lyssna på de senaste trenderna och forskningen.

Stockholm Beauty Week 22 november 2022, Grand Hotel Spegelsalen, Stockholm

mässor och events i höst

Öppet för alla

Tisdag den 22 november intar vi anrika femstjärniga Grand Hôtel Stockholm för mässa med behandlingar, seminarier, workshops, jushopping, mingel och prisutdelning Stockholm Beauty Week Award! Kontakta oss om du är intresserad att medverka som utställare, nominera produkter eller salong i tävlingen eller komma som gäst! Är du salongsägare, inköpare, hudterapeut, frisör eller stylist skickar vi dig fribiljett – annars är biljettpris 100 kr – vår swish 1235690425 – ange namn och email när du swishar så mailar vi dig din biljett!  Vi lovar det blir höstens event – varmt välkomna!

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.