26 april 2024

Serum de Luxe

Serum de Luxe

Serum de Luxe från Loelle Organic Beauty

Det här serumet som består av 100 % kaktusfröolja är en tunn olja med maximal effekt. Kaktusfröolja är naturligt rik på bl a linolsyra (omega-6) som har antiinflammatorisk effekt, polyfenoler som är kraftig antioxidant, E-Vitamin samt essentiella fettsyror. Kaktusfröolja absorberas snabbt, balanserar fettproduktionen, ger huden en massa fukt och verkar antiinflammatoriskt. Passar alla hudtyper.

Organic Barbary Fig Oil Face Serum

Ett serum med fyllig konsistens men inte direkt fet. Trots att serumet är 100% kaktusfröolja så har den en mjuk-utan-att -kännas-fet känsla på huden. Serumet kommer i en vacker glasflaska med dospipett. Jag använder den dagligen under min ansiktskräm. Älskar att den också kan användas på det känsliga partiet runt ögonen. Den ger huden massor av fukt och lagom med fett.  Det fungera också väldigt bra att använda det här serumet som primer ovanpå dagkräm och innan foundation. Kaktusfröoljan ger en silkonkänsla på huden.

Vid extra torra, irriterade eller mindre eksem områden brukar jag applicera lite extra olja och det brukar hjälpa till att lugna och påskyndar läkningen.

♥Dyrbara lyxiga droppar som är ljuvliga för huden ♥

Serum de Luxe – Organic Barbary Fig Oil Face Serum
Loelle Organic Beauty

Ingredients/Inci:

Opuntia Ficus Indica Seed Oil* (Barbary fig seed oil).

*Certified Organic

Handmade by women’s cooperatives in Morocco

 Pris: ca 599 kr

Volym/mängd: 16 ml

Köpställe: Loelle Organic webshop, Naturligt Snygg webshop

Jeanette

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.