19 april 2024

Blueberry Queen Facial Oil – recension

Jag  fick ett litet prov på c/o Gerds Blueberry Queen Facial Oil och tänkte dela med mig vad jag tycker om den. Jojoba, blåbär, nypon, neroli är några av de oljor den består av. Anpassad för en mogen eller normal hud med behov av extra näring.Blueberry Queen Facial Oil – c/o Gerd

Min kommentar: En jätte skön ansiktsolja som är så pass mild att den även passar känslig hy. Mycket dryg, endast några droppar räcker till ansikte och hals. Ger huden näring, dämpar obehag som stram hud utan att irrittera. Perfekt som nattolja men även att använda under den normala ansiktskrämen speciellt nu när det blir allt kyligare ute och torrare luft inne. Neroli är den genomgående doften som har en rogivande effekt både mentalt och på huden.

Betyg: 4

Innehåll: Simmondsia Chinensis (Jojobaolja), Butyrospermum parkii (Sheasmörsolja), Borago Officinalis (Gurkörtsolja), Rosa Affinis Rubiginosa (Nyponfröolja), Squalane (Squalance), Vaccinium Myrtillu (blåbärsfröolja), Tocopherol (E-vitamin), Rosmarinus officinalis Caprylic (Rosmarinantioxidant) Triglyceride, Citrus Reticulata (Mandarin eterisk olja), Lavandula Angustifolia (Lavendel eterisk olja), Citrus Aurantium (Neroli)

Share some blog love

En tanke på “Blueberry Queen Facial Oil – recension

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.