5 december 2023

M Picaut Precious Oil – recension

Likaså med M Picaut Precious Oil har jag testa ett litet prov.

En lyxig (speciellt med tankte på priset) olja/serum som sägs ge  anti-age effekt.  Kan användas som den är eller blandas tillsammans med fuktighetskräm. Precious oil innehåller bl a aprikosolja, jojobaolja och havtornsfröolja.

M Picaut Precious Oil

Min  kommentar: För mig personligen är det här med anti-aging effekt inte det viktigaste utan jag lägger tyngdvikten på att huden får näring, tolererar innehåll, smidig och att den känns behaglig. Precious Oil är en lyxig olja/serum som känns skön på huden och är väldigt dryg. Doften är ganska så neutral. Passar även min känsliga hud.

Betyg: 4

Innehåll: Prunus Armeniaca Kernel Oil (Aprikoskärnolja)*, Simmonsia Chinensis Seed Oil ( Jojobaolja)*, Acetylated Glycol Stereate, Palmitoyl Oligopeptid (Peptid), Palmitoyl Tetrapeptid-7 (Peptid), Sorbitan Laurate, Tristearin (från Veg.Olja), Caprylic/Capric Triglyceride (från Kokosolja), Rosmarin Officinalis Leaf Extract (Rosmarin Antioxidant)*, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract (Havtornsfröolja)*
* ingredienser från ekologiskt certifierade odlingar

Share some blog love

2 tankar på “M Picaut Precious Oil – recension

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.