5 mars 2024

Deospray

För den som gillar deodoranter i sprayform är detta en bra produkt. Jag tycker faktiskt att den funkar väldigt bra mot normal svettning. Doften stannar kvar länge och håller sig fräsch under hela dagen. Jag brukar dessutom även använda den här som en EdT och spraya den på handlederna och även bakom öronen. Just den här deosprayen är ur Laveras BodySpa serie Lime Sensation och har en härlig frisk och lite söt citrus doft.

Lavera BodySpa Lime Fresh Deo Spray Ca pris 115 /50 ml

Den finns bl a hos VitaVera, Ren Skönhet

Ingredients CTFA/INCI:
Alcohol*, Water (Aqua), Verbena Officinalis Flower Water*, Camellia Oleifera Leaf Extract*,  Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water*, Melissa Officinalis Water*, Humulus Lupulus (Hops) Extract*, Tilia Cordata Extract*, Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Fragrance/ Parfum (natural essential oils), Citral**, Geraniol**, Benzyl Benzoate**, Citronellol**, Limonene**, Linalool**
ingredients from certified organic agriculture, ** natural essential oils

Certifierad av NaTrue (organic cosmetics)

Share some blog love

2 tankar på “Deospray

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.