1 mars 2024

Ansiktsrengöring från Marilou BIO

En lätt flytande rengörings gel med en mild frisk citrusdoft. Tar bort makeup bra (ej ögonmakeup). Appliceras på fuktigt ansikte och masseras upp till ett litet lödder sköljes sedan av med ljummet vatten. Den är rengörings gelen kan jag tänka mig passar perfekt under sommaren då den känns uppfriskande och svalkande utan att torka ut.

Lite synd är att den dock innehåller några tveksamma ingredienser som jag helst inte skulle vilja se i just ”Eco”-klassade produkter.

Marilou Bio Face Cleansings Gel – 75 ml

Ingredienser: Aqua (water), centaurea cyanus flower water*, glycerin, cocamidopropyl betaine, ammonium lauryl sulfate, cocoglucoside, glyceryl oleate, tocopherol, hydrogenated palm glycerides citrate, parfum (fragrance), citric acid, benzoic acid, sodium benzoate, benzyl alcohol, d-limonene, linalool.

EcoCert certifierad

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.