5 december 2023

Palette från IDUN Minerals

Förpackningarna på IDUN Mineralmakeup är ju helt otroligt vackra. Kanske en aning otympliga att ha med i väskan och passar bäst att ha framme på ett toalettbord där de pryder sin plats. Stor spegel i locket. När skuggorna tagit slut kommer jag spara denna och ha som prydnad =) för så vitt jag vet så har inte IDUN Minerals tagit fram några refillförpackningar (ännu, kanske kommer?).

Den violetta paletten från IDUN Minerals heter Styvmorsviol och består av 4 olika färgsättningar i temat Violett. Gulton/beige, ljus rosa, mörk lila (violett) skimrig en aning metalic, lila matt.

Mina favorit färger här är den rosa och den violetta med en aning metallic skimmer. Den rosa är perfekt att använda när som helst för en lättare färg, den öppnar dessutom ögonen så man ser lite piggare ut. Det är den skuggan jag använder mig nästan dagligen dags av.

För ett lite festligare och mer markerad ögonskugga blir det jätte snyggt att blanda den rosa och violetta tillsammans. Att använda alla fyra skuggorna genom att grunda med den gula över hela ögat, lägga rosa på den rörliga ögonlocket från näsbenet mot mitten sedan fylla i med den violetta från mitten och ut. I globlinjen lägga den lila och sudda tills den smälter samman. Avsluta med den rosa närmast ögonbrynet som highlighter. Looken blir artistisk och intensiv av färgsättningarna. Men som sagt för min egen del blir det mest den rosa och när jag vill ha lite extra även den violetta. Även den lila ensam samt använda den fuktad till eyeliner funkar också bra.

Idun Minerals Styvmorspalette – 4 g 

Ingredienser: Mica, Kaolin, Octyldodecyl stearoyl stearate, Caprylic/capric triglyceride, Silica. +/-: CI77891, CI77491, CI77492, CI77499, CI77497

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.