28 maj 2024

Krämdeodorant

Jag har nu testat en krämdeo som jag fick överta från min dotter. Den funkade bra på henne men efter regelbunden användning fick hon utslag som kan relateras till användandet av krämdeon, så jag tog över och kollade hur den funkar på mig.

Första gången med en krämdeo för min del så det känns udda att använda fingrarna att applicera en deo med och även konsistensen som smular en aning känns ovant.

Man behöver bara ta väldigt lite på fingrarna och sedan stryka under armarna. Lämnar ingen hinna eller kladd. Håller svett och doft borta. Doften är diskret med inslag av citrus. Att använda den regelbundet varje dag skulle jag inte klara av att göra för den ger även mig irritation i form av utslag. Att göra uppehåll emellanåt med krämdeon är det bästa. Summering blir: en bra deo som håller måttet men om man är känslig bör man vara försiktig.

Face Naturals Cream Deo 58g glasburk 

Product Ingredients: (Vegan) Organic virgin coconut oil, organic shea butter, organic arrowroot powder, aluminum-free baking soda, organic pink grapefruit essential oil, organic tea tree essential oil, bergamot essential oil.

5 tankar på “Krämdeodorant

  1. Nä nu har jag hört från så många att man kan få utslag av den här så jag hoppar över den. Jag har väldigt känsliga armhålor så jag lär väl få nån slags reaktion.
    Har du testat någon från Coconut dream?

    1. 😉 det är jätte svårt att veta hur man reagerar eftersom det är så individuellt. Men jag kan tänka mig att om man från början är känslig bör man vara extra försiktig.

      Nej, har inte testat någon av Coconut Dreams deos.

  2. Jag har testat Coconut Dream. Men jag har inga känsliga armhålor. Som Jeanette säger, det är väldigt individuellt. Hur som helst denna eko deo Finns i min butik 🙂 För närvarande 20 % rabatt till er nyfikna. Skriv kod naturligt ”snygg” i kassan. Gäller fram till den 31 Mars 2012!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.