14 april 2024

Go Green Makeup bland de nominerade!

Stolt visar jag upp den logo jag igår fick av En Lagom Dos Grönt som visar att jag gått vidare i tävlingen om Sveriges Bästa Gröna Bloggar 2012 i kategorien Mode & Skönhet. Stort tack till er som också röstat på mig så jag kom med i denna nominering. Att få vara med och bli nominerad i samma kategori som de stora ( bl a Hannah naturligtsnygg.se) är ett privilegium =)

nominerad2

Omröstning 8 november – 25 november
Nu är det dags för steg 2 i momentet när Sveriges Grönaste Bloggar 2012 ska utses.

3 av de 6 nominerade bloggarna i varje kategori ska nu röstas fram och gå vidare till final.

Rösta kan man göra 1 gång per dag. Omröstningsperioden pågår
8 november – 25 november

Klicka på nomineringsbilden eller gå till www.enlagomdosgront.se för att lägga din röst =)

Inte för jag direkt räknar med att gå vidare till final men hoppas kan man ju alltid få göra=)

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.