1 mars 2024

Dags att prova på ett nytt schampo

Det här med schampo är riktigt svårt. Naturligtvis kan det också bero på att håret/hårbotten kommer ur balans och då passar ingenting och man blir intill vansinnig 😉 Den kalla årstiden när mössan är ett måste gör ju inte saken bättre.  Det kliar och fjällar, väljer man då ett schampo mot mjäll blir resultatet oftast att det torkar ut och blir värre. Schampo för torrt hårt, ja då håller inte håret sig fräsch mer än någon dag utan istället blir fett snabbt. Uteslutet är schampo för fett hår där blir det totalt fel.

Björn Axéns Sensitive schampo och balsam har fungerat rätt så bra. Men precis som med hudvården måste man ändra lite utifrån hur huden mår.

Jag har valt att köpa schampo & balsam från det engelska märket Naked Body Care. De är Apoteket Hjärtat som har en litet urval från denna serie.  97% naturligt innehåll lovar de. Parfymfri, utan parabener,SLS, phtalater och pretrochemicals.  Jag valde Naked Care Sensitive Scalp som innehåller bl a neroli och cotton seed.  Priset är 69 kr per styck vilket är ett tilltalande pris. Låt nu se om det klarar av att nå upp till mina krav =)

schampo_balsam.nakedbodycare

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.