5 mars 2024

Holistisk hudvård från Ungern – Adrienne Feller Budapest

Hudens balans = kroppen   själen i harmoni men jag tror att många säkert främst utgår från det som är synligt och söker produkter utifrån sin hudtyp. Ett exempel: bruna fläckar (bruna pigment förändringar) i ansiktet gör att det första vi tänker på är att hitta någon hudvårdsprodukt som bleker dessa förändringar och inte att det kan vara ett tecken på att levern kanske inte mår så bra och behöver ses över med t ex en detox.

Seminariet den 8/2 2014 på Acadermia Mässan med föreläsning av Adrienne Feller ägare och grundare av Adrienne Feller Nature Cosmetics and Aromatheraphy, “Det finns en koppling mellan hudens balans, kroppen och själen”, gav mig så otroligt mycket då detta även är min filosofi och att få lära sig mer och gå djupare i ämnet är helt fantastiskt. Därför har jag valt att göra ett separat inlägg om detta även om det hänger ihop med mitt besök på Acadermia Mässan i lördags.

adrienne_feller

Adrienne Feller är utbildad i kosmetologi och engelsk aromaterapi, de två utbildningar hon faktiskt utbildat sig här i Sverige för 20 år sedan. Hon har även utbildning i fransk aromaterapi (Medical Aromatherapy), naturmedicin, kinesiologi samt örtterapi. Hon bodde i Sverige under några år och pratar en fantastisk bra svenska, trots att hon bott så pass kort tid här.

Föreläsning var en fantastisk fördjupning om hur viktigt det är med att skapa kroppslig och själslig harmoni för att få en bra hudbalans. Att använda aromaterapi, eteriska oljor som har helande effekter på såväl kropp som sinne. Holistisk filosofi. Att behandla huden efter hur du mår just den dagen och inte bara tänkta på att behandla efter hudtyp. Adrienne är en kvinna som utstrålar en enorm spirituell energi som sprids så intensivt att man upplever en omedelbar effekt.

A_af

Adrienne Feller Budapest produkter och ingredienser kommer från och tillverkas i Ungern. Produkterna är 100% naturliga och ekologiska. Baserade på eteriska oljor, örtoljor, blom- och örtextrakt. Just nu finns ett 100 tals produkter i sortimentet. Bl a  Aromazen  som består av 5 olika ansiktsoljor som representerar de 5 elementen trä, eld, jord, metall och vatten. Beroende på hur du mår och vad du känner du behöver förstärka uppnås bästa effekt genom att variera mellan dessa oljor efter din dagliga sinnesstämning.

A_aromazen

Jag provade på några av oljorna i utställningsmontern. De doftar mycket milt och är ljuvliga att applicera på huden.

Adrienne Feller har även grundat Panarom Nature Cosmetics Institute for Beauty Therapists and Aromatherapists. Vid salongsbehandlingar anpassar alltid terapeuten produkter efter kundens kroppsliga och mentala tillstånd.

Adrienne Feller Budapest är Ungerns största naturliga skönhetskoncept baserad på aromaterapi som nu lanseras i Sverige. 

Varmt tack till Adrienne Feller för en fantastisk inspirerande föreläsning och till Acadermia som anordnat mässa. Även tack för en trevlig pratstund Ann Landström, som är kontaktpersonen för Adrienne Feller här i Sverige.

A_prod

Jag hoppas verkligen att de här produkter kommer att sprida sig runt om i Sverige på SPA och Skönhetskliniker samt att det förhoppningsvis kommer att dyka upp en hel del återförsäljare.

Läs mer om alla produkterna och bli inspirerad på Adrienne Fellers svenska hemsida www.adriennefeller.se där det även finns en webshop =)

In English: My summary from the seminar at Acadermia Mässan by Adrienne Feller, Owner & Founder, Adrienne Feller Nature Cosmetics and Aromatherapy. A truly inspiring lecture of holistic philosophy about the connection between the skin’s balance, body and soul.  Adrienne has such powerful spirutal energy that it gave an instant effect and it was a pleasure and privilege to attend this lecture. Adrienne Feller Budapest skin care products are now being launched to the Swedish Market, www.adriennefeller.se

Share some blog love

4 tankar på “Holistisk hudvård från Ungern – Adrienne Feller Budapest

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.