19 april 2024

Harmoni-expomässan I Solna Hallen

Firade min födelsedag igår med att gå tillsammans med min vännina Sus på Harmoni-expo mässan i Solna Hallen En alternativmässa för kropp & själ. Mycket tarot, healing, andligvägledning, meditation, asiatisk mystik, indiansk mystik, Feng Shiu, instrument healing med trummor, numerologi, astrologi, Hare Krishna, new age, rökelser, drömfångare mm, lite hippie flum feeling men även kosttillskott och hudvård. 

Ett välbekant namn och ansikte fanns i alla fall bland alla utställare!  Christian från Nature’s Beauty fanns på plats med produkter från hans webshop Nature’s Beauty.  Jättekul att träffa Christian igen! 

Passa på och ta en sväng till Solna Hallen och mässan då de även har öppet idag söndag mellan kl: 10.00 – 18.00. Nature’s Beauty erbjuder mycket bra mässpriser  😀 

Tänkte försöka förebygga höstförkylning med bl a Instant grönt te med ingefära och kanel, Tigerns ingefära med lakritsrot, Ginseng och Hwa Mu kinesiska plommon med lakritsrot och pepparmint som ska vara bra för matsmältningen.

Om knappt två veckor är det dags för Allt För Hälsan Mässan (6-9 nov)!  

Kanske vi ses där? 

Share some blog love

2 tankar på “Harmoni-expomässan I Solna Hallen

    1. Jag nämnde ju aldrig det så du kunde ju inte veta 😉 Jag ser fram mot varje gång chansen ges att träffa de man har kontakt med via nätet i irl 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.