19 april 2024

Faller en – faller alla

Dagen till ära tänkte jag att jag skulle ta och testa det fina lilla makeupkitet från Jane Iredale,

ask

vi inbjudna fick med oss hem från det fantastiska Daisy Beauty Expo 2015.  Började med ögonskuggorna och applicerade med den lilla dubbelpensel som ingår i etuiet. Känns lite ovant att mejka med så små redskap med praktiskt att ha allt i ett och samma etui.

makeupkit

Fortsatte sedan med Mineral founation golden glow. Det medföljer en vikbar liten puderborste vilken man smart kan ta isär så det bli två (vilket jag utgår från att det är meningen att man ska kunna göra), en till foundation och en till rouge. En mjuk borste som känns skön mot huden. Foundation känns supermjuk men efter ett tag upptäcker jag att borsten börjar fälla några strån som sedan blir fler och fler. Några enstaka sådär är ju inte så farligt, det går ju att få bort från ansiktet. Men sedan hände detta:

borste

Om detta beror på att jag delade på borstarna eller inte kan jag ju inte vara säker på fast jag tycker det verkar långsynt om så vore fallet. Det går ju att separera dem och sedan sätta ihop dem igen utan problem med en hake i mitten. 

Nu är ju detta ingen katastrof 😉 och har inte negativ inverkan på makeupen i kitet men synd är det för borsten var ju så söt.

Har ni övriga som testat detta lilla makeupkit upplevt samma sak med er borste?

jeanette

 

 

 

Share some blog love

2 tankar på “Faller en – faller alla

    1. @Eyla: Nu har jag bara hunnit med att använda dem 1 gång men jag fick ett positivt intryck, så jag kommer använda dessa framöver också =) Gillar verkligen nyanserna på ögonskuggorna cream och supernova =) Även mineralfoundation gillar jag konsistensen, känslan på huden samt täckningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.