16 april 2024

Organic Beauty Awards 2016

organicbeautyawardsfacebooklogo Jag har tidigare skrivit lite om NOC Sweden – Natural Organic Cosmetics  som är en branschorganisation för varumärken som tillhandahåller naturliga, ekologiska hudvårds- och skönhetsprodukter. Nu satsar NOC på eget pris för den naturliga och ekologiska skönhetsbranchen: Organic Beauty Awards 2016. Projektet arbetas det med för fullt just nu. Det är fyra personer som sitter i planeringsgruppen. Priser kommer att delas ut i 6 olika kategorier. Juryn kommer att bestå av kunniga (oberoende) personer inom naturlig och ekologisk skönhet. Det planeras att detta ska bli ett årligt åtkommande pris.

För att hålla er uppdaterade och inte missa allt spännande som kommer framöver rekommenderar jag att ni börja följa Organic Beauty Awards facebooksida.

Dela gärna med dig om du själv har något favoritmärke som du tycker är värd ett Organic Beauty Award  via den här direktlänken. Du hittar naturligtvis den tråden även när du klickar in dig på Organic Beauty Awards Facebooksida.

Visst är det ett härligt initiativ att skapa ett alldeles eget pris för naturlig och ekologisk skönhet! Det ligger verkligen rätt i tiden för ett sådant pris 

Share some blog love

En tanke på “Organic Beauty Awards 2016

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.