1 mars 2024

Ayurveda med SUNDÃRI

sundari3

Den 23 september bjöd Sundari Nordic in till Ayurveda med SUNDÃRIElement SPA (Clarion Hotel). Inspirerande kväll med Lisa Capozio som är chefsutbildare på SUNDÃRI USA. Hon berättade om grunderna i ayurvedans holistiska livsfilosofi. Vi fick göra en liten test för att se vilken dosha (Vata, Pitta eller Kapha) som vi har som utgångsläge. Ayurveda är en holistisk livsstil som balanserar harmonin mellan tanke, kropp och själ. SUNDÂRI är ett hudvårdsmärke som kombinerar modern och botanisk vetenskap och ayurvedisk visdom. Innehållet i produkterna kommer från växtriket och är ekologiska råvaror när det är möjligt. Inga konstgjorda färger eller doftämnen används. Testas ej på djur.

Lisa Capozio säger att ”det du smörjer in din kropp med ska du också kunna äta”, vilket i sin tur hänvisar till renheten i SUNDÃRIs produkter. Vi fick känna på lite ur sortimentet. Dofter är något som vi alla upplever olika. Lisa Capozio säger också att ”om en produkts doft tilltalar dig så är också produkten den rätta för dig”. 

SUNDÃRI är ett amerikansk hudvårdsmärke som grundades 1999 av Byayla Hussain, Cavan Mahoney och supermodellen Christy Turlington.

Alla produkter är inte helt rena. Så att kolla fullständigt innehåll/INCI är att rekommendera. Jag upptäckte att fullständigt innehåll i produkterna inte finns listade på deras egen hemsida. Däremot hittade jag en webshop som listar hela innehållet. 

SUNDÃRI hudvård säljs bl a på SPA-anläggningar. Vill du ha mer information om märket eller var produkterna säljs kan du mejla till info@exclusivebrandsnordic.com

Tack till Inga Marand på SUNDÃRI Nordic för inbjudan och till Lisa Capozio för intressant information om Ayurveda med SUNDÃRI Beauty. Även tack till Elements SPA för upplevelse i rätt miljö. 

sundari2

 

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.