5 december 2023

Inspiration – mässa – levande celler

inspiration

inspiration

Torsdag till söndag har varit fyllda av inspiration, nya intryck, massa information, spännande ansiktsbehandling, trevliga människor och en hel del nyheter på den gröna skönhetsfronten.

Nu ska jag börja och kolla igenom bilderna jag tagit under mässdagarna. Sammanställa lite kort om de olika föreläsningarna samt lite om vad som utställarna på Acadermia 2015 hade att visa upp.

Jag har ju också fått uppleva en helt fantastisk och unik ansiktsbehandling med levande celler! Det kommer att bli ett separat inlägg om den behandlingen som heter Pure Cell Treatment där levande celler används. Den här unika behandlingen är framtagen av Maria Åkerberg från Maria Åkerberg Deepskin Organics – Svensk Ekologisk Hudvård!

Inläggen om mässan samt ansiktsbehandlingen kommer att dyka upp framöver, förhoppningsvis hinner jag få dem klara under den här vecka! Det tar lite tid att få ordning på vilka bilder som kan användas, vad som ska finnas med i texten som är både informativt och kul att läsa. Jag tycker det är bäst att dela upp i olika inlägg om mässdagarna. För att det inte ska bli för mycket på en gång, för jag vill ju dela med mig av de bästa go’bitarna till er läsare! Så håll ögonen öppna och håll koll på bloggen för jag lovar att det kommer att dyka upp mycket roliga & spännande saker.

Share some blog love

2 tankar på “Inspiration – mässa – levande celler

  1. kul att du hade kul! 🙂
    Jag hade planerat att jag skulle gå på söndagen, men det blev tyvärr inte så.

    1. @Mailin: Mona berättade det för mig. Det hade varit så kul att få träffa dig igen men vissa saker råder man inte över 🙁 Hoppas du mår bättre, massor av kramar till dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.