1 mars 2024

Acadermia 2015: Ekonyheter

ekonyheter acadermia mässan 2015

ekonyheter acadermia mässan 2015

Roliga ekonyheter presenterades också under Acadermia mässan 2015.

Puro Bio ekonyheter

PuroBio naturlig och ekologisk makeup från Italien. Certifierade av italienska CCPB, NATRUE, Nickel tested, Vegan och glutenfri. Prisnivån på makeupen och tillbehören är mycket plånboksvänligare än många andra märken, ca pris 69kr – 169kr. Så jag tycker man kan lägga det här märket till budget-gruppen. PuroBio Makeup finns hos Econatur Shop

purobio swatch

Härliga pigment i deras mjuka makeuppennor som kan användas till ögon, kinder och läppar.

sense for beauty

Här har vi gänget på Sense for Beauty som lanserar det franska makeupmärket Miss W.  Jag har dessvärre missat att ta bild på det fina makeupstället! Makeupen är certifierad av franska Qualité France och Ecocert CosmeBio. Fina pigment på makeupen. Prisnivån ligger mellan ca 99 kr – 289 kr (549 kr för ögonpaletten som innehåller 12 olika skuggor). Så det är väl lite balansgång mellan budget och ’normal’ prisnivå. Spännande märke i alla fall.

unecareofsweden

Une Care of Sweden är ett svenskt ekologiskt hudvårdsmärke från Halland. De flesta produkterna har kokosolja som bas och är doftsatta med eteriska oljor och örter. Finns även helt doftfri. Även avocado, olivolja, sheasmör och bivax finns med som ingredienser i produkterna.

Press Coffice

Daisy Beauty’s Press Coffice var väl fylld av värme och glada människor. Här kunde man vila sig en stund och ta en fika eller kokosvatten. Även vin bjöds det på för den som ville ha det =) Jättefint ordnat av Daisy Beauty. Under mitt tre-dagars besök på mässan besökte jag den här oasen upprepade gånger.

Det var en stor mässa då även Hälsa för Alla och Fitnessmässan pågick parallellt. Fredagen var jag där själv. Lördagen hade jag sällskap av min dotter. Under lördagen gick jag även på Kristian från Nature’s Beauty. Det var faktiskt den enda bekanta personen som jag träffade på som gästade mässan. På söndagen hade jag sällskap av fina bloggkollegan Mona från La Vie est Belle. Ser fram mot nästa Acadermia mässa i november 2016!

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.