5 mars 2024

Acadermia 2015: Naturligt och Ekologiskt

naturlig och ekologiskt acadermia 2015

Det gick att hitta en hel del naturligt och ekologiskt på den här stora skönhetsmässan, vilket är jättekul =) Några spännande nyheter som jag tar upp i mitt sista inlägg om Acadermia Mässan 2015, samt en hel del nyheter hos de som varit med tidigare.     

mariaåkerberg

Maria Åkerberg har många roliga nyheter i makeup väg. Lansering av ett serum med levande stamceller från rosenrot (ingår i Pure Cell Treatment – en salongsbehandling). En unik ansiktsbehandling som jag kommer att skriva ett separat inlägg om längre fram.

Loelle

Loelle fanns där med sina fina marockanska ekologiska oljor.

borlind

AnneMarie Börlind har uppdaterat sin serie för känslig hud, ZZ Sensitive, med innehåll av pre- och probiotika. Jag fick med mig hem några små prover att testa.

lacordier

La Cordier ekologisk hårvårdsserie från Piteå. Ett märke som jag faktiskt helt har missat tidigare. Men nu ska jag prova på ett lakrtis schampo och en fibergel med rödklöver.

trueorganicsofsweden

True Organic of Sweden har nu även lanserat en behändig mini förpackning av den suveräna All You Need is Me. Det viskas också att ett ansiktsserum är på gång ….. Spännande!

careofgerd

Care of Gerd’s Johan och Anna-Lena var på också på plats med sina fina ekologiska produkter. Här viskas det också om att stora nyheter är på G….. Härligt!

trevor steyn esse organic skincare

Esse Organic Skincare hade också en monter på mässan med sin hudvård samt sin allra senaste lanserade hudvård med levande probiotika. Jag passade på att prata lite med Trevor Steyn, grundaren av Esse Organic Skincare. Då han vid presslansering tidigare i år talade om att det även kommer en ny serie med levande probiotika speciellt anpassad för känslig hud! Jag hade hoppats på att det kanske skulle finnas några småtester redan nu. Men jag får hålla mig till tåls och vänta till februari nästa år för då kommer serien för känslig hud med levande probiotika att lanseras i Sverige.

meanima

Me Anima är ett svenskt märke som tillverkar ekologiska  hudvårdsoljor med eteriska oljor för ansikte, kropp och naglar. De har nu även tagit fram oljor speciellt för att vårda och stärka både baby och mamma. Babyoljan innehåller havre och lavendel och mammaoljan innehåller frankincense och ringblomma.

Bland övriga utställare fanns även Weleda, Rosenserien, Alkaitis, DermOrganic, Cicamed, M.Picaut och några till.

Sista inlägget om mässan – ’Acadermia 2015: Ekonyheter’ – kommer att publiceras imorgon!

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.