26 maj 2024

Zuii Organic – foundation och läppstift

zuii organic

Under Daisy Beauty Expo 16 fick jag bekanta mig lite mer med Zuii Organic makeup. Zuii Organic Makeup kommer från Australien. Produkterna är 100% naturliga och 95% ekologisk certifierade. Även certifierade av australienska NASAA, europeiska BDIH/Cosmos.  Zuii Organic har dessutom en Halal-certifiering samt är Cruelty Free och Vegan Friendly. Makeup som vårdar och skyddar samtidigt som de har mycket fina pigment. En av huvudingredienserna i Zuii Organic makeup är ros. Det är en genomgående svag och underbar doft av ros hos deras produkter. 

zuii organic

Jag fick med mig ett litet test på Zuii Organic flytande foundation i nyansen Soft Beige. Den nyansen passar mig faktiskt riktigt bra då den dämpar det röda på ett naturligt sätt och utan att jag ser helt Geisha vit ut. Många gånger kan det vara bra att ha två nyanser som man kan blanda med för att för att få till den perfekta nyansen. Dessutom väljer jag hellre en nyans lite ljusare än min egen, det går ju alltid att applicera lite bronzer 😉  Jag har inte tidigare använt mig av Zuii Organics makeup. Jag gillar verkligen den här flytande foundation. Den är fyllig i sin konsistens men lätt att applicera utan att lägga sig i ett lager på huden. Den ger en lätt till medium täckning. Det går också att applicera på lite extra där man känner att det behövs utan att foundation känns kladdig. Huden håller sig bra återfuktad. 

zuii organic sheer rose

Zuii Organics läppstift är mjukt och lätt att applicera och nyansen Sheer Rose är liksom bara ”min” färg!

/6~2016

2 tankar på “Zuii Organic – foundation och läppstift

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.