16 april 2024

Miracle home facial

Peeling mask – Hydration mask – Anti-Age Hydrate restore

Miracle home facial

1 –  Rosehip Peeling Mask (30 ml ca pris 245.00 NOK) är en lermask som bl a innehåller vildnypon, havtorn, solrosolja, lera samt syror och probiotika från brysselkål. Peelingkornen kommer från sockerrör. Rosehip Peeling Mask rekommenderas till normal/fet/kombinerad hudtyp. Appliceras på torr väl rengjord hud. Konsistensen är krämig att applicera. Verkningstiden är 15 – 30 minuter. Jag tar alltid det försiktigt så jag kör på den lägsta verkningstiden 😉

Miracle home facial

Mot slutet av verkningstiden masserar jag med lätta rörelsen in sockerkornen i masken.Tar lite vatten på fingertopparna så går det lättare. Sköljer sedan av med ljummet vatten och klappar torrt med en mjuk handduk. Masken torkar inte på huden vilket gör att den känns mjuk och behaglig under hela verkningstiden. Huden känns mjuk efter utan att irritera nämnvärt. Även om den här peelingmasken är för normal till fet/kombinerad hudtyp så tycker jag den även funkar bra på min hud med dragning åt det torrare hållet.

INCI/Ingredienser: Rosa Canina*, Hippophae Rhamnoides*, Calendula Offinilalis*, Helianthus Annuus Seed*, Saccharum Officinarum*, Blend Of Clays, Acids And Probiotics From Sprouted Brassica Oleracea*, Cocamidopropyl Betaine, Cocos Nusifera*, Sodium Lactate, Mixed Tocopherols*, Blend Of Essential Oils (Under 0,01%), Potassium Sorbate * Sertifiserte økologiske ingredienser – 100% naturlig 90 % cerfierad ekologisk

2 –  Shea Hydration Mask (30 ml ca 265.00 NOK)  är en fuktmask med innehåll som AloeVera, kamelia (tebuske), sheasmör, vildnypon, hampa, mix av frukt- och ört extakts i vegatabilisk glycerine. Konsistensen är fluffig och har en doft av äpple. Den mjuka fluffiga konsistensen gör den lätt att applicera i ansiktet. Shea Hydration Mask blir genomskinlig på huden. Verkningstiden är 15 – 30 min eller även över natten. Skölj sedan med ljummet vatten. Min hud suger åt sig av den här masken så det brukar inte vara speciellt mycket att skölja bort. Jag har testat att sova med masken och det fungerade riktigt bra. Annars väljer jag även här den kortaste verkningstiden. Huden känns rejält återfuktar efteråt. Kan känna en aning irritation i huden på vissa ställen men det är snabbt övergående.

INCI/Ingredienser: Fermented Aloe Barbadensis And Camellia Sinensis*, Butyrospermum Parkii*, Lecithin*, Rosa Canina*, Blend Of Fruits/Herbs Extract In Vegetable Glycerol*, Cannabis Sativa*, Panthenol, Sodium Lactate, Tocopherols*, Pearl Powder*, Sodium Chloride*, Cyamopsis Tetragonoloba Gum, Potassium Sorbate, Essence* Sertifiserte økologiske ingredienser – 100% naturlig 95 % cerfierad ekologisk

3 –  Amaranth Oil (28 ml ca pris 685 NOK) är en lyxig anti-ageing olja som innehåller Amarantolja vilken har ett naturligt mycket högt innehåll av squalene. Förutom amarantolja finns även jojobaolja, vildnyponolja, rosenvatten, hampa, ingefära, kardemumma och saffran.

Viktigt att skaka flaskan så att innehållet blandas ordentligt. Flaskan kommer med pipett. Jag tar 5 – 6 droppar i handflatan och sedan applicerar till ansiktet med mjuka masserande rörelser. Den här oljan kan ersätta vanlig kräm eller kan användas som ett serum under ansiktskräm. Oljan har en blandad blom- och krydd/örtdoft. Den är halvfet till konsistensen tycker jag men min huden slurpar tacksam i sig dessa lyxiga droppar. Jag kan ibland uppleva att den här oljan är mer aktiv jämfört med Herbal Face Oil kan lämna kinderna lite torrare. Vid de tillfällena tillsätter jag lite extra avokado olja på utsatta partier.

INCI/Ingredienser: Simmondsia Chinenis Oil*, Rosa Rubiginosa Fruit Oil*, Wild Amaranthus Caudatus Oil*, Rosa Damascena Flower Oil in Vor-mag Water, Cannabis Sativa Seed Oil*, Norwegian Angelica, Zingiber Officinale, Elettaria Cardamomum, Curcuma Zedoaria, Cinnamonum Camphora, Gentiana Lutea, Fraxinus Ornus, Crocus Sativus, Artic Oxycoccus Palustris Seed CO2 Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Tocopherol, Citrus Sinensis**, Citrus Paradisi**, Citrus Aurantifolia**, Cananga Odorata** *Certified organic ingredient **Essential oil – 100% naturlig 78 % cerfierad ekologisk

Produkterna kommer från norska Marina Miracle

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.