19 april 2024

Skimrande makeup 55 plus

Skimrande makeup 55plus

Skimrande makeup 55 plus

Enligt makeuptips för kvinnor över en viss ålder rekommenderas det att vi ska välja ögonskuggor i ljusa och matta toner. Blanka, skimriga och glitter varianter bör undvikas. Rynkorna blir annars mer framträdande!

Allt fastnar väl mer eller mindre i våra livslinjer! Jag är stolt över mina livslinjer! Ögonlocken har viserligen blivit mer hängiga med åren men det är ju ”the circle of life”.  En del har fler livslinjer än andra. Ärftlighet, hälsa och mycket annat spelar in.

Varför ska kvinnor över en viss ålder inte få sminka sig med blanka, metallic och skimrande nyanser om de nu själva gillar det?  Go for it säger jag!

Makeup ska vara kul! Makeup ska ge glädje! Den makeup jag bär är för att jag tycker om den inte för att andra ska ge sitt godkännande.

Skimrande makeup 55 plus – Härliga highlights på kindbenet, under ögonbrynet, på ögonlocket! Skimrande ögonskuggor, lite metallic och glitter!

skimrande makeup 55 plus

eotd med puroBIO makeup

Gold vector created by Freepik

Jeanette

Share some blog love

2 tankar på “Skimrande makeup 55 plus

    1. Tack för din kommentar, blir så glad när läsare tar sig tid att kommentera =)Tack även för komplimangen, Karin! Suger åt mig som en svamp 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.