19 april 2024

Mitt besök på Allt för Hälsan 2019 


Mitt besök på Allt för Hälsan 2019 

I fredags var det dags för årets hälsomässa så här kommer en liten sammanfattning av Mitt besök på Allt för Hälsan 2019.

Jag började min dag på mässan med att delta i pressfrukosten. Efter pressfrukosten teamade jag upp med min bloggkollega Mona som har bloggen La Vie est Belle. 

Bilder från mässan

Mitt besök på Allt för Hälsan 2019 

Maria Åkerberg hade med sig en uppsjö av sina rese/prova på produkter där man kunde välja 5 st valfria för 100 kr. Vilket gjorde stor succé. 

Mitt besök på Allt för Hälsan 2019 

Rosenserien lanserar en ny produkt en återfuktande hårkur. Conditioner with Argan Oil som bl a broccolifröolja som som fungerar som naturens eget silikon. Frisk citrus doft som kommer från Litsea Cubeba.

Mitt besök på Allt för Hälsan 2019 

Loelle Organic Beauty med sina fantastiska oljor som framställs med omsorg för människan, miljön och odlarna. Loelle arbetar direkt med kvinnokooperativ runt om i världen där produkterna tillverkas för hand. 

Mitt besök på Allt för Hälsan 2019 

Senaste tillskotten i produktlinjen är Shea Oil och Hemp Oil båda naturligtvis 100 % ekologiska

Mitt besök på Allt för Hälsan 2019 

Care of Gerd från Lappland fanns även på plats. De har många gamla godingar och en hel nyheter. Bästa satsningen ever enligt mig som ständigt söker efter produkter som är helt doftfria är: 24/7 serien! 24/7 Balm har funnits med tidigare men nytt nu är att serien uppgraderats med fler produkter. Schampo/dusch, body lotion och body oil. Helt fria från eterisk olja!  

På mässan premiär lanserades även senaste tillskottet: Body Lotion Blueberry Vanilla Fudge som också kommer att finnas som Body Shower. Doften är helt fantastiskt! Varm, mjuk,vanilj och kola utan att kännas sötsliskig eller för intensiv. Mjuk och lätt krämig på huden.

Organique Cosmetic är ett märke från Polen med naturliga och ekologiska hudvårdande produkter, även SPA produkter.

Swedish Glam är ett märke från Estland med naturlig hudvård mestadels oljor.

Quality Brands hade bland annat med sig de hopfällbara sugrören som kommer i en tjusig reseförpackning. 

Mitt besök på Allt för Hälsan 2019 

Tanja Dyredand   fanns också med på mässan. Tanja Dyredand är bl a Holistisk Hälsoinspiratör och coach, Yogalärare och föreläsare. Hon har precis släpp sin bok: Skratta och Pausa – Skrattyoga enligt Tanja  Boken handlar om och vikten av att pausa och skratta. Enkla yogaövningar i kombination med pauser som blev hennes räddning och väg tillbaka efter en stroke. 

Det finns ofta mycket som jag inte hinner med under en mässa som denna men det är kul att ha besök årets Allt för Hälsan Mässa och dela med mig av ett axplock av det som fanns.Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.