26 maj 2024

Hyaluronic Eye Pads

Hyaluronic Eye Pads – som sheetmask för ögonkonturen.  Jag har faktiskt inte testat speciellt många och har väl egentligen inte mycket att jämföra med men jag kan i alla fall dela med mig av hur jag upplevde känslan och effekten av dessa från Annemarie Börlind.

Börlinds Adventskalender 2018

I Börlinds Adeventskalender 2018 fanns det bakom några av luckorna dessa Hyaluronic Eye Pads. Av någon anledning har de liksom lagts åt sidan och jag har inte glömt att jag hade dem men det blev aldrig att jag använde dem förrän nu! Efter den omfattande branden i fastigheten där jag bor så vart det ju att gå igenom en hel del i lägenheten, framför allt klädkammaren samt allt som fanns framme i lägenheten.  Mitt i allt det tog jag en paus och gick igenom och rensade bland mina hudvårds och makeup produkter. Då låg dessa så fint i en av lådorna på sminkbordet. I sista minuten då de var bäst före juli 2020.

Botanisk hyaluronsyra och konjaksrot

“Fuktighetsgivande. Uppfriskande. Svalkande.  Snabb hjälp efter långa dagar och korta nätter. Botanisk hyaluronsyra binder fukt och ger ögonpartiet ett fräscht och vaken utseende. Konjaksrot reducerar rynkor snabbt och effektivt. För ett vitalt ögonparti med fin lyster” 

Hyaluronic Eye Pads

Konsistensen på padsen är väldigt mjuk och geléaktig lite hala när man lyfter upp dem från arket. Indränkta i hyaluronsyra och andra fuktgivande ämnen. De placeras under ögonen med den smalare sidan in mot näsan.

10 minuters verkningstid och sedan avlägsnar man dem. 

Mitt omdöme

På förpackningen ser de ut att vara blå men de är genomskinliga naturligtvis. Jag hade lite svårt att se vart jag kunde lyfta padsen från underlaget då det hade typ samma mönster.

Hyaluronic Eye Pads

Men jag lyckades i alla fall och fick padsen på plats under ögonen och gillar verkligen den svala känslan som padsen gav direkt under verkningstiden. Huden under ögonen känns rejält återfuktade och den lugnande svala känslan stannade kvar ett bra tag. 

Annemarie Börlind Hyaluronic Eye Pads with Immediate Results 6 pack/2 eye pads per förp ca pris €19.95  

De säljs tydligen i 6 pack/2pads per förpackning men jag kan inte se någonstans att de säljs i Sverige (?). Bästa sättet är väl att höra med de som har hand om distributionen av Annemarie Börlind i Sverige ICEAB. Eller via deras sociala mediakanaler på Facebook och Instagram.

Innehåll/INCI:  Aqua [water], glycerin, chondrus crispus powder [carrageenan], amorphophallus konjac root powder, sucrose, phenethyl alcohol, sodium levulinate, sodium anisate, citric acid, tremella fuciformis sporocarp extract [hyaluronic acid], aroma [fragrance], benzyl salicylate, limonene.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.