5 mars 2024

Dags för BUS 😉

Dags för BUS 😉

Just nu nu har jag satt igång med de här två som jag redan har hemma.

De här två är den lättare varianten av Brun Utan Sol, och ger en så kallad gradual tan. Där man gradvis får fram önskad nyans och sedan underhåller 2 – 3 ggr i veckan.

Dags för BUS 😉

SELF TAN DROPS –  EstelleThild

Som du lätt blandar med din moisturiser för att successivt ge huden lite mer färg. Där bestämmer du intensiteten själv genom antalet droppar du tillsätter.

Jag brukar vara generös och droppa ca 10 droppar i en klick fuktkrämen i handflatan och blanda och sen applicera på ansiktet, halsen och dekolletaget. Ger mig en lätt solbrun effekt. Jag har också testat att applicera enbart dropparna direkt på huden. Det gav en intensivare nyans men fortfarande väldigt fin och inte för mycket.

Dags för BUS 😉

FACE TAN WATER –  Eco by Sonya Driver

Den här har jag haft tidigare då kom den i en brun flaska, nu är den uppdaterad till ett lyxigare utseende.

Den har droppinsats. Jag häller direkt på en bomullsrondell och applicerar på ansiktet, halsen och dekolletaget. Smörjer dock in ansiktet med lite ansiktsolja först och låter den gå in i huden ordentligt.

Den här ger också en fin lätt färg som träder fram gradvis. Flaskan har ett generöst innehåll av 100 ml så jag brukar även använda den på benen. Fast då använder jag plasthandskar och droppar direkt i handflatan och sen smörjer in. Det fungerar fint det med!

Det här inlägget finns även uppe på instagram

 

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.