16 april 2024

Ekologiska Skönhetskalendrar 2022

Ekologiska Skönhetskalendrar 2022

Nu springer tiden iväg inför julmånaden december. Jul- och adventskalendrar börjar dyka upp i butiken både fysiska och webbaserade. Oftast försvinner de väldigt fort! Kan beror på att många endast är i mindre begränsade upplagor. Så det är högtid att jag sätter ihop ett litet utbud vad som finns att tillgå när det gäller hudvård och makeup inom naturkosmetik och ekologiska märken.

MARIA ÅKERBERG – A CHRISTMAS CALENDAR

 

BEAUTY FAVOURITES 

Ekologiska Skönhetskalendrar 2022

 

”Beauty Favourites innehåller fem lådor fyllda med naturlig ansiktsvård, kroppsvård och makeup. En av produkterna är helt ny i sortimentet. En perfekt mix av hudvårdande produkter som passar alla hudtyper! Öppna en låda och avnjut våra naturliga produkter varje advent eller fyra dagar innan jul. Den femte lådan ger vi dig som en extra julklapp”.

 

Pris: 799 SEK (Värde 1 294 SEK)

MAKEUP ESSENTIALS 

Ekologiska Skönhetskalendrar 2022

”Makeup Essentials innehåller fina nyanser av både highlighter, ögonskugga, läppkonturpenna, läppstift och ögonpenna. Den inkluderar även två makeup-penslar gjorda av högkvalitativt syntethår. En perfekt adventskalender för dig som älskar makeup! Öppna en låda och avnjut våra naturliga produkter varje advent eller fyra dagar innan jul. Den femte lådan ger vi dig som en extra julklapp”

Ekologiska Skönhetskalendrar 2022

Pris: 999 SEK (Värde 1 889 SEK)

SKINCARE FOR MEN 

Ekologiska Skönhetskalendrar 2022

”Skincare For Men med utvalda ansiktsprodukter och hårvårdsfavoriter för män. Den innehåller fem lådor med produkter för den dagliga hudvårdsrutinen samt produkter att använda vid rakning och dusch. Den femte lådan ges som en extra julklapp”.

Pris: 599 SEK (Värde 845 SEK)

Finn bl a hos naturligtsnygg.se, skogrospa.se samt hos utvalda återförsäljare

INIKA ORGANICS –  12 DAYS OF CHRISTMAS

Ekologiska Skönhetskalendrar 2022

”Denna botaniska skönhetsbox är en perfekt gåva till alla makeup och hudvårdsentusiaster. Boxen är designad med kärlek låter dig öppna 12 luckor med storfavoriter från Inika, innehållande naturlig hudvårdande makeup och högpresterande hudvård”.

”Inika 12 Days of Beauty innehåller Cream Cleanser 10mL, Face Oil Mini 4mL, Day Cream Mini 10mL, Hand Cream Mini 30mL, Setting Brush, Radiant Glow Veil – 4mL , Eye Pencil (Emerald) – 1.1g, Lip & Cheek Cream – Morning – 3.5g, Mini Bronzer – sunkissed 0.7g, Mineral Setting Powder – Mattify 0.7g, Lip Serum – 5mL och Lip Crayon (Rose Petal) – 3g” 

1 499,00 kr (Värde 2 218 kr)

Finns bl a hos nordicnaturalbeauty.se, skogsrospa.se

 

GREVINNANS RUM

Ekologiska Skönhetskalendrar 2022

”En lyxig adventskalender med 4 skönhetsprodukter att unna dig själv eller någon du bryr dig”.

”Handgjord ekologisk hudvård tillverkad i egen fabrik vid havet i Strömstad. Grevinnans rum Gränna AB”

Pris: 1.500 SEK (värde 2.001 SEK) Finns hos Grevinnanrum.se 

Aurelia London – 12 Day Advent Calendar

Ekologiska Skönhetskalendrar 2022

”Njut av 12 dagars ljuvlig hudvård med denna lyxiga kalender innehållandes favoriter från Aurelia London. Vid varje lucka kommer du uppleva det allra bästa inom naturlig, probiotisk hudvård, med en extra speciell gåva på den sista dagen”.

Pris 2, 299 kr

Finns bl a hos Åhlens

 

 

CAMILLA OF SWEDEN – 24 Days of Natural Beauty

Ekologiska Skönhetskalendrar 2022

Julkalender med 24 luckor av ekologisk och naturlig hudvård med en mix av innehåll på fullsize och travelsize samt nya produkter och gamla favoriter. Smygtitt på innehållet:

–Gentle Hands –After Sun –Eye Lash Serum –Gentle Clean. //Bli först att testa nyheterna://  – Hyaluronic Day Cream (lanseras i början av november) -Hyaluronic Day Cream (lanseras i början av november) -Face Mist (lanseras i början av 2023) Dessa produkter kommer alltså finnas i julkalendern redan nu!

Finns hos camillaofsweden.com 

Pris 1 299,00 kr ( värde av 2600:-)

 

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.