1 mars 2024

Empties oktober 2022

🍂EMPTIES OKTOBER 2022🍁

Har nog slagit rekord i empties under oktober, i minsta antal 😉 Två produkter har tagit slut🤭

🍁- Bee Balm 10 ml från Body Bees
Balmet innehåller bl a bivax, olivolja samt lavendel. Ett väldoftande och välgörande Balm till kropp och ansikte. Jag har haft min lilla burk på sängbordet och smörjt in händer och läppar innan läggdags. Lavendel sägs ju ha en rogivande effekt.

🍁- Face Cleansing Oil/ Milk 30 ml från GrevinnansRum. En ansiktsrengöring som är olja till mjölk konsistens. Oljan appliceras (masseras) på huden sen brukar jag bara fukta fingertopparna med ljummet vatten och försätta massera, då blir oljan till en lätt mjölkig konsistens. Sköljs sedan av med vatten. Lämnar huden ren och mjuk!

Som tur är hade jag en flaska i ordinarie storlek hemma som fick hoppa in i badrumsskåpet direkt😎

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.