5 mars 2024

Facial Balm – Organics by Sara

Facial Balm - Organics by Sara
Facial Balm – Organics by Sara

Facial Balm antioxidant är en vattenfri hudvårdsprodukt med vispad formula som smälter på huden och lämnar den mjuk med en fin lyster. Den innehåller bl a dessa välgörande oljor: jojoba, nyponros, svartkummin och gurkört.  Fri från doft och innehåller inget vatten.

Min upplevelse

Det här är en fantastisk multiprodukt som kan användas till hela kroppen vid behov. Kommer i brun glasburk med skruvlock. Den är så fin spritsad när man öppnar burken första gången att man nästan inte vill förstöra det vackra. Balmen är fyllig men smälter direkt vid kroppsvärme när man applicerar. 

Den här balmen fungerar fantastiskt vid extremt torra hudpartier för punktbehandling. Även att applicera på kinderna för att ge ett extra lyster (glow). Till hela ansiktet när huden behöver det lite extra. Jag använder gärna i hela ansiktet under den kyligare perioden. Brukar även blanda balmet med min flytande (även kompakta kräm) foundation för att ge huden ett extra skydd i kylan. 

Face Balm Antioxidant lanserades 29 april i år,  jag hade du turen att få vara med att provtesta innan lansering. Precis vid det tillfället hade min hud helt plötsligt visat tecken på super torra fjällande partier i ansiktet. Speciellt utsatt var näsan och vid sidan av ögonen. Jag hade kämpat med allt möjligt för att få huden att läka men det visade sig vara envisa eksem som dök upp.

Som ni ser på bilderna så gav den väldigt bra resultat på bara 10 dagar.


Facial Balm Anioxidant
Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, Adansonia digitata (baobab) seed oil*, Rosa canina (rosehip) fruit oil*, Euphorbia cerifera (candelilla) wax**, Nigella sativa (black cumin) seed Oil*, Borago officinalis (borage) seed oil*, Glycerine*. *Certified organic ** Certified wild grown by Cosmos Natural 100% vegan & natural.90,5% organic (all ingredients except wildgrown wax)..

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.