19 april 2024

Årets besök på Allt för Hälsan

Årets besök på Allt för Hälsan

 Pressevent med efterföljande frukost 

Eventet i år bestod av ett introduktionspass till det nya konceptet inom breathwork och koppningsyoga, Curam Explore, som lanserade på Allt för Hälsan . Curam Explore går ut på att placera Curams  statiska massagekoppar i olika positioner på kroppen för att ge kroppen en djup bindvävsmassage, stimulera blod och lymfcirkulationen, släppa på spänningar och komma till djup avslappning. Curam Explore är som namnet avslöjar en klass för att utforska och fördjupa förståelsen mellan din andning, din kropp och ditt inre välmående. Under vägledning och utvald musik.

Jag har aldrig testat detta med koppning. Jag provade i alla fall på armen men hade  svårt att få den att fästa så Mona hjälpte mig, hon är van 😉 Tydligen pressade jag inte ihop tillräckligt hårt för att det skulle skapas ett vakuum.  Hon fick hjälpa mig att ta bort den också *haha. Men då jag snabbt känner en viss smärta bara vid beröring av huden just nu så avstod jag från att vidare utforska de olika koppningspositionerna. Jag koncentrerade mig istället på Breath Work delen. Vilket passade mig bättre. Men själva konceptet av Curam Explore med att utforska  koppningsyoga och Breath Work är väldigt spännande! 

HALL B Utställarna

Blandad kompott av allt som har med hälsa att göra. kosttillskott, massage, Kinesiologi, träning, yoga, yoga kläder och mattor mm, hudvård, snacks, samt annat smått och gott i samma tema =) Huvudtema på mässan var kvinnohälsan!

Nedan är mina höjdpunkter från årets mässa =) 

Care of Gerd 

Årets besök på Allt för Hälsan

Lappländska Care of Gerd hade i år två stora montrar. En monter med hud-, kropps-, hårvård samt en en söt liten handspa hörnan för tillgång att testa deras olika handtvålar /skrubbar och handkrämer. 

Årets besök på Allt för Hälsan

Den andra montern presenterade Care of Gerd sin senaste supernyhet.

REFILL-STARTKIT en prenumeration av deodorant Det går ut på att man köper en startbox som innehåller Glasflaska – Rollkula – Kork -Refillpåse.

Det finns tre olika dofter att välja bland: Original – 24/7 Fragrance Free – Cloudberry. Man bestämmer själv hur ofta man vill få hem refill Set (5 veckor – varannan månad – en gång i kvartalet).

Loelle Organic Skincare  

Loelle hade också en stor fin monter med alla (nästan i alla fall) sina produkter. Loelle är ju ett av mina favoritmärken sedan lång tid tillbaka =). Årets besök på Allt för Hälsan

Extra spännande var att de på mässan också visade upp sina senaste nyheter vilket är HELA 6 stycken produkter!  Cleansing Foam – Deo Roll-On(Neroli & Ginger) – Reeboost Balm – Renewal Serum – Lift Serum – Recovery Serum. Så många fina produkter med välgörande ingredienser.  

Loelle firar dessutom 10 års jubileum i år så jag säger STORT GRATTIS TILL ER och är tacksam att ni fortfarande finns kvar och satsar framåt!

Une Care of Sweden  

Här har vi Anna med sina fantastiska produkter. Årets besök på Allt för Hälsan

Hennes Coldly Cooling Lotion är en sådan lotion som faktiskt ger omedelbar lindring och även långvarig. Superbra bl a  vid som i mitt fall värkande muskler. Jag blev tejpad med en kompress med en klick Coldly på, och det gav en skön lindrande känsla direkt =)

Transmeri Nordic Lavera och Mossa  

Transmeri Nordic är distributörer för flertalet naturliga märken. På mässan hade de med sig nyheter från Lavera Naturkosmetik, både hud-, kropps- och hårvård samt makeup. 

Samt det lettiska märket Mossa som också har hudvårdsprodukter och kroppsprodukter.

Evergetikon

Evergetikon är ett grekiskt märke med produkter från Kreta som har massor av hudvårdande produkter baserade på olivolja och eteriska oljor (aromaterapi).

Miraz Trading 

Miraz är ett distributionsföretag som har en mängd olika produkter inom skönhet, kroppsvård, ljus och mycket mer. De hade med sig en hel del produkter. Det som fångade mitt intresse mest var de ‘nya’ märkena de distribuerar. Märket OUGA OUGA  från Litauen som har både makeup och hudvård. Så nyfiken på deras makeup produkter=) 

Märket Born to Bio  från Frankrike. Jag känner igen namnet och har säkert testat något för länge sedan men nu har de utökat sitt sortiment ordentligt. De har både hudvård och makeup.  Jag köpte faktiskt med mig hem en duschgel och handkräm från märket =) Men är  jättenyfiken på deras makeup också!

På plats fanns bland många andra även Rosenserien, Oh la Moon och faktiskt många som jag såhär i efterhand upptäckt att jag helt missade!  

Tack till Mona och Anna för trevligt sällskap under dagen.

Tack till Allt För Hälsan för en trevlig mässa!

Share some blog love

2 tankar på “Årets besök på Allt för Hälsan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.