5 mars 2024

Höjdpunkter 2023

höjdpunkter 2023

Höjdpunkter 2023

Så vart det dags att summera höjdpunkterna under året 2023. Vilket omfattar både produkter, mestadels av de nya som kommit under året och som imponerat mest, samt olika händelser som event och mässor =)

Årets mässor/event 2023

Maj:  Stockholm Beauty Week , 1 av 2, på Berns, som var stor och imponerande med mycket utställare och väldigt mycket besökare!

September: Hud och Kosmetikmässan på Kistamässan arrangerad av SHR Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation. Alltid lika trevligt att träffa olika salonger och märken som presenterar sina nyheter. 

November: Allt för hälsan mässan på Älvsjömässan. Med en hel del prova-på  moment som erbjöds den som var intresserad. Böcker, nyttigare mat och snacks samt inspirerande föreläsningar. 

November: Stockholm Beauty Week ,2 av 2, på Berns.  Lite annorlunda inritning i år mesta del åt salonger. Men som vanligt mycket folk och många utställare 

Hudvårdsprodukter och smink 2023

HÅR

Hittade faktiskt ett riktigt bra silverschampo som motsvarar var jag har letat efter. Ger fin lyster med lite lila toner, vilket jag tycker är snyggt på ett grått hår. Låter man det sitta en liten längre stund så blir effekten ännu mer påtaglig. För mig har det räckt att bara använda schampo utan efterföljande balsam. Men naturligtvis finns även balsam i silver. Perfekt att det finns både original storlek och mindre förpackningar =) Silverschampot kommer från märket Härligt.

ANSIKTE

Industrial Mission Face Mist, en limited edition mist som Vattenfall skapade tillsammans med Care of Gerds fabrik. En riktigt härlig ansiktsmist med både dess formula och doft. Så synd att det bara var en limited edition som lottades ut och inte fanns eller kommer att finnas till försäljning.

Arctic Sun Drops, ett fylligt serum som ger massa fukt samtidigt som det har en gradual tan effekt. Det kan användas separat eller blandas ut i dagkrämen. Jag använder den som den är och reglerar resultatet med mängden droppar. Bästa produkten för att ge ansiktet en liten varmare och lätt solkysst nyans. Kommer från märket Care of Gerd.

Galactic Glow Moisturiser. En fuktighetskräm som ger ett fantastiskt lyster och ger huden en aning färg. Doftar gott av vanilj. Skapad av Mette Picaut.

Makeup Remover Oil. En makeup remover för hela ansiktet. Innehåller MCT-olja och CBD-olja.  Tar bort smuts och makeup rester. Det går också bra att använda den som ansiktsolja. Märket är 1753 Skincare.

Reboost Balm. En riktig goding för den torra och känsliga huden, speciellt nu när det är så kallt ute. Kan användas till hela kroppen, perfekt vid torra nagelband, torra händer, torra fläckar på hela kroppen och naturligtvis i ansiktet. Jag kör med denna balm morgon och kväll i ansiktet. Doftar ljuvligt av vanilj. Kommer från Loelle Organic.

MAKEUP

Chubby Long Lasting Makeup Sticks. Blush, Bronzers, Highlighters och Concealers. Även Long Lasting Eye Shadow Pencils samt Lipstick Pencils och Lip Liners. Jag beställde hem ett helt gäng 😉  Rougen, bronzern, highlightern och concealern har toppat mina favoriter av dessa. Även Long Lasting Eye Shadow Pencil  007L Metal Dove föll jag för 😉 Alla från det italienska märket PuroBio Cosmetics.

Fill Brow Brush Pen också från PuroBio Cosmetics. Supersmart ögonbrynspensel i flytande form, som ger väldigt fina och markerade bryn. 

Cocoon Lip Treatment. Som läppglans men rejält vårdande för läpparna. Läppglans som vårdar och bäddar in fukt till dina läppar samtidigt som de ger lite färg. Finns i två nyanser: Nude diskret nyans och Burgundy, lite mer rödbrun nyans. Båda med en behaglig vaniljdoft.

Precis innan jul släppte märket ZAO Organic en ny röd läpp nyans Daring som både Lip Ink och Läppstift. Lip Ink fick jag med mig hem från Stockholm Beauty Week och det har förändrat min inställning till att använda rött på läpparna. Vilken intensitet och pigment!

höjdpunkter 2023Det enda som kan behövas är att man målar läppkonturen med en röd lipliner innan Lip Ink. Det har en tendens att flyta ut i rynkorna runt munnen på mig annars 😉

DOFT

Green Tea & Mint,ny doft 2023 från Jimmy Boyds Perfumer – Eau de Cologne utbud. Fantastisk doft så det blev både en stor och en liten.

~~~~~~~~

Snart dags för ett nytt år med förhoppningsvis roliga och spännande produkter att skriva om här på bloggen och på Instagram

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.